• 20
    --- alıntı ---

    5 sene sonra 14-16 yaş kategorisinde 20 yaşındayken oynadım. başkasının kimliği, sinekkaydı tıraş olarak. gruplar halinde oynanıyordu maçlar. ilk 2 maçı kazandık, son maçı alan üst tura çıkıyordu. rakibimiz beşiktaş’ın altyapısıydı, ama ismi kabataş’tı.
    son maçtan önce maç bir türlü başlamıyor, hakemler beni çağırdılar odaya. 3 hakem, gözlemci, coca cola temsilcisi, saha komiseri de oradaydı. bana dediler ki, sen itü’de okuyormuşsun. yok hocam dedim, ben lise 2’de beklemeliyim ne işim var üniversitede. ama anladım ki tanıyan birileri var oralarda. neyse bana nüfus kağıdımdan cilt noyu falan sordular. ben de ukala ukala siz biliyor musunuz ezbere dedim. bir şey olmadı dışarı çıktım. üniversite takımından arkadaşım meğer kabataş’ın hocasıymış. muhabbet ettik, dalga geçtik birbirimizle. kanıtlayamadılar ama, anladılar tabii.

    işi hakemler sahada bitirdi. bir 10 metre ofsayttan gol, bir olmayan penaltıyla yendiler bizi, çıktılar üst tura. hatta adamlar kornerleri bile 2 metre sahanın içinden atıyorlardı. o kadar küfür ettim, yine de atamadı beni hakem.
    aslında tamamen haklılardı, ama 5 sene önce yaşım küçük diye oynayamadığım turnuvada 5 yaş büyük olarak sahte oynamıştım, eğlenceliydi be.

    --- alıntı ---

    http://www.captano.net/...coca-cola-turnuvasi/
App Store'dan indirin Google Play'den alın