• 264
    evimizde kaybettiğimiz lig maçı.

    stattaydım, eve yeni geldim ve biraz soluklandıktan sonra bu başlığa bir şeyler karalamak isterim. bu soğukta, istanbul'da vakaların patladığı dönemde stadda hiç fena olmayan bir kalabalık vardı. öncelikle armayı yalnız bırakmayan herkese eyvallah.

    şimdi gördüklerimi yazayım. baştan sona hak edilmiş bir puan kaybı diyebilirim. televizyonda ne göründü bilmiyorum ama giresunspor maç öncesi ne amaçladıysa onu yaptı ve maçı aldı gitti. bir kere geldiler ama attılar muhabbetini lütfen geçelim. şimdi gelelim takımımıza... adına planlama deyin, gençlik deyin, süreç falan ne derseniz deyin, bu kantar bu yükü çekmez beyler. maç bittikten sonra pek çok taraftar staddan ayrılmadı, çöktü kaldı millet. ultraslan tribünü (kuzey) protestoya başladı haliyle. ben maça gittiğim için ne pişman oldum ne de öfkelendim. sadece üzüldüm. galatasaray'ı saha içinde bu kadar yetersiz ve aciz görmek çok uzun zamandır denk gelmediğim bir tabloydu. oyuncuların galatasaray seviyesinden altında olduğu -nelsson/boey falan hariç- o kadar belli oluyor ki, bu arkadaşları nasıl bir araya toplamışlar diye hayret ediyorsunuz. giresunspor'un ön alanında oynayan iki üç oyuncu gerçekten bizimkilerden daha tehlikeliydi. şaka gibi ama gerçek. golü atan futbolcunun (süleymanov'muş galiba) yaptığı vuruşu bir tane topçumuz yapamadı. halil'in pozisyonunu aklınıza getirin.

    taktiksel anlamda sadece dizilişi idrak edebildim. klasik formasyonumuzla dizildik. halil yetmeyince forveti çiftleme yoluna gittik zaten o da sonuç vermedi. bunlar dışında gerçekten ne amaçlandığını anlamış değilim. topun olmadığı bölgeleri izledim sürekli. bu takım ne yapmaya çalışıyor, acaba biz mi anlamıyoruz diye. gerçekten bir yere varamadım. çok basit üçgenleri dahi kuramadık. fatih terim'i de bir yandan süzüyorum, artık eski tadını vermeyen el kol hareketleri, inandırıcılığını yitirmiş öfkeli jestleri falan. ona da hem üzüldüm hem sinirlendim. değdi mi ya? şu sezonu taraftara yaşatmaya değdi mi?

    hem teknik ekip kötü, hem kadro yetersiz. alın bu enkazdan anlamlı bir şey çıkarın şimdi. bu sene allah galatasaray'ı izleyecek olanlara sabır versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın