• 245
    bu planlama yapılmalıydı, çok da güzel oldu. aldığımız her futbolcudan memnunum. bazıları bizi zorlamıştır (nelsson, cicaldau 14 harcadık ama yedek kaleci yok, 6 numara zorlanıyor vs) ama her türlü kar ile elden çıkarlar.
    ama bu planın bize sanki altyapıdan futbolcuları oynatıyormuşuz da onların pişmesini bekleyecekmişiz gibi anlatılması kadar insanları kandırmaya yönelik olay yok.

    abi 25 milyon euro harcayıp 10 maçta 1 galibiyet alacak, kalite fark etmeden her takımdan gol yiyecek, bazılarına gol bile atamayacak, pas bekleyen oyuncunun yerine beklediği, hiçbir şekilde duran topla tehlike yaratamayan, en boş pozisyonu bile bitiremeyen takımda olay nasıl sadece "gençlik" olarak açıklanır? bu kadar basite kaçılması çok komik yani. 1 değil 2 degil, her maç yeniliyoruz, ilerleyen tek bir şey yok, her futbolcu geri gidiyor ama sorumlusu bu 3 yıllık plan için kurulan takım.

    neyse, bu 3 yıllık plandaki oyuncular bize zarar vermez, elimizde kalmaz ve para kazandırıp giderler her türlü. ama teknik ekip ve yönetimden bu beklentim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın