• 1042
    türkiye'de son yıllarda yaşanan gelişmeler her ne kadar çok can sıkıcı olsa da, bizlere önemli bir gerçeği hatırlattı: belki de tarihte eşi benzeri olmayan bunca yanlışa rağmen hala çarklar öyle veya böyle dönmeye devam ediyor. bu durum bizlere aslında bu coğrafyanın ne kadar büyük bir potansiyelinin olduğunu, doğru yönetildiğinde ulaşabileceği refahın sınırının olmadığını gösteriyor.
    edindiğimiz bu tecrübeler bana 2000 yılında kazandığımız uefa kupasını, o tarihi başarılı süreci tekrar sorgulattırıyor. o dönemin teknik kadrosunun sonraki yıllarda bilerek veya bilmeden yaptığı ısrarlı yanlışlar; yine dönemin yönetiminde yer alan, hatta faruk süren ile birlikte değerlendirebileceğimiz burak elmas'ın başkan seçilme süreci ve sonrasında gösterdiği performans 2000 kadrosunun dönemin yönetiminde potansiyeline tam da ulaşamadığını kanıtlar nitelikte. belki de hiç kimseyi gözümüzde çok büyütmememiz gerekiyor. bu efsaneleştirme felsefesi ile hiçbir yere varamayacağımız, hatta geri gittiğimiz çok açık.
    burak elmas yönetimi bizlere, çok daha fazla çalışmamızı ve geçmiş başarıların şahıslara bağlı olarak kazanılmadığını, yeni insanlar ve yeni yöntemler denenmesi gerektiğini hatırlatan yönetimlerden biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın