resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7468
    bir insan hayvani bir maaş bütçesi yapıp, yabancı sınırı bittiği sene türk oyuncu bonservisine 11 milyon ve maaşına 9 milyon verip, kardeşini kulüpte transfer ile alakalı işlere getirip, kulübe ffp cezası ile beraber 7 milyon euro ceza yedirip, riva arazisi satıp gelen parayı "kasa kolaylığı" yapmak zorunda kaldığı kulübün geleceğini düşünmeyip kendi başkanlık seçimini düşünerek 28-29 yaşında adamlara basarsa o adamın yapacağı kasa kolaylığı ve aldığı yüzde 0.01 faiz etik değildir.

    başkanlık seçimi için riva'yı transfere gömen adamdan herhangi bir şekilde iyi bahsedilmesi çok komiğime gidiyor.

    riva satan kendisi, parayı sağa sola basan kendisi, maaşlara imza atan kendisi, sonra "para yok" diyip kasa kolaylığı olup faiz işleten kendisi.

    buradaki etik sorununu görmek bu kadar zor bir iş değil.
    o zaman kapıyı herkese açalım parası olan gelsin. kulübün parasını sağa sola basmış, ceza yedirmiş önemi yok. bir de üstüne faiz alsın.

    kendisine kalsa bugün galatasaray futbol takımının antrenman sahası yoktu. onu da artık kendi tanıdığı halı sahacı bulur oraya aldırır, bir de oradan fatura keserdi.

    büyük başkan dursun özbek. ünal aysal çöplerini temizlemiş. kendisi de arkasından gelenlere kırılmış riva çeki, satılmış antrenman sahası, yıllık 3-5 milyon euro arası kemiksiz kazanan futbolcular, artmış borç ve koskoca bir ffp bırakmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın