resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1669
    hakkı yenen teknik direktör. oynattığı futbolu beğenmeyebilirsin, kendisini de sevmeyebilirsin, genç oyuncu topluluğunu geliştiremeyeceğini de düşünebilirsin ama çöp muamelesi yapılmasını anlamıyorum.
    ilk yılları başarısız geçti ve ilk ciddi başarısını rize 'yi ligde tutarak yaptı. daha sonra akhisar ile kupa aldı ki zaten akhisar ile daha fazla ne yapabilirsin.
    son olarakta başakşehir macerası. bence en önemlisi buydu çünkü yıllardır devlet tarafından desteklenen ve üst sıralarda şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olan başakşehir bir önceki sezon sondan bir önceki maçta bize kaybetmişti şampiyonluğu. o seneden sonra herkes başakşehir 'in dağılacağını düşünüyordu zaten kadroda yaşlıydı yani bu şok doğru bir tezdi ki lige de kötü başladı başakşehir. ama sonrasında hem ligi gayet iyi götürüp şampiyon oldular hem de beşiktaş, trabzon ve bizim avrupada rezillik yaşattığımız sezonda roma-m.gladcbach'ın bulunduğu gruptan lider olarak çıkıp son 16'ya kadar gittiler. başakşehir oluşumuna yıllardır nefret duyan birisi olarak 19/20 sezonunda bana ilk defa saygı duydurttu okan'ın başakşehiri.
    galatasaray'a olur olmaz bilmiyorum ama bir tane büyük takım çalıştırmayı hakediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın