• 8330
    bir kesimi planlama adı altında başarısızlığa ve vasatlığa iyi bir şekilde alıştırılmış taraftardır. bunlar genelde fatih terim taraftarı oldukları için de içinde bulunduğumuz berbat durumu düşünmek yerine argümanlarını ya terim’in geçmişi üzerine ya da altı bomboş planlama ile doldurmaya çalışırlar.

    sahip olduğumuz futbolculardan daha düşük kalitede futbolcularla iyi yönetilmesi sayesinde bizden çok daha iyi durumda anadolu takımlarının olması da bu arkadaşları rahatsız etmez çünkü bizi bu duruma sokan fatih terim değilmiş gibi onun değiştireceğini söyleyip dururlar.

    bu hale düşmemizin çok sebebi var ama onlara göre bu sebep fatih terim değil çünkü o giderse halimiz nice olurmuş. ya zaten şu anki durumdan daha kötüsü düşme potasında olmak değil mi? gerçi o olsa da yine bahane bulunur.

    takım genç olur böyle şeyler diyenler de var. sanki 18 yaşında futbolcularla oynuyoruz. bu takım iddia edildiği kadar genç bile değil yahu, hadi öyle olsa bile 4 ayda bir takım bu hale mi gelirdi? fatih terim bizzat kendisi demedi mi zamanla daha iyi gideceğiz diye, hatta ocak ayını işaret etmedi mi? takımın hali ne o zaman?

    planlamaya inanıyorum, iki sene bile başarısızlığa tahammül ederim diyen de var. takım sanki premier lige yeni çıkmış da tutunmaya çalışıyor. yahu kalitesi belli bir ligde mücadele ediyorsun. dalga geçtiğin teknik direktörlerin takımları senin takımına her hafta ders veriyor ve sen hala inanıyorum olacak diyorsun. avrupa kupaları kaçtı yahu. bu takım avrupa gelirinden olursa savunduğun planlamayı da yapacak para bulamayacaksın ama hala lig ya da kupa beni ilgilendirmiyor diyor.

    zamanında sırf fatih terim’den sonra geldiği için, başarılı da olmasına rağmen mancini’ye her fırsatta vurmak için sıraya giren adamlar şimdi çıkıp bir şey diyemiyor. sonra da aslolan galatasaray diyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın