• 29444
    değerli hocamız fatih terim sayesinde futbolcu öğütme merkezine dönmüş kulübümüzün futbol şubesi.

    geldiğinde zımba gibi şut çeken, hiçbir maçı boş geçmeyen mohammed, geldiği günden covid geçirene kadar oynadığı dönemde marsilya'yı yerle bir etmiş cicaldau, ayağına her topu aldığında taraftarı heyecana sokan morutan şu an çöp muamelesi görüyor.

    fatih hocanın geldiği sezondan beri, biri süperstar sayılabilecek, kalanı da ortalama üstü olan bir sürü forvet aldık. bitiriciliğimiz gomis'ten bu yana düşük. kimdi bu futbolcular;

    bafetimbi gomis, eren derdiyok, kostas mitroglou, mbaye diagne, florin andone*, ryan babel, radamel falcao, mostafa mohammed.

    gomis'i hocamız penaltı atamıyor diye gönderdi, eren derdiyok yetersiz bulundu, kostas mitroglou koşmaya mecali yok dendi, mbaye diagne'ye deli dendi, ryan babel için futbolu kafada bırakmış dendi, radamel falcao müzmin sakat oldu, şimdi de mostafa mohammed için kafası fransa'da kaldı, şut çekmeyi bilmiyor deniyor.

    benim fatih hocayı ne kadar sevdigimi eski entrylerime bakarsanız gorursunuz, kendisi hakkında üsenmeden bütün hayatini ozetledigim bir entryim var;
    (bkz: #2732736)

    kendisini çok savundum ancak hocanin artik savunulacak bir tarafı kalmadı. ilk geldiği sezon deplasman fobisi deniyordu, kendi kurmadığı bir kadroyla oynatiyor deniyordu nitekim igror tudor'un kurduğu kadro dağılana kadar kupasız sezon geçirmedik. hoca ne zaman kendi kadrosunu kurmaya başladı, sıkıntı da orada başladı.

    sormak istiyorum, sorun fatih hocanın oynatmaya çalıştığı sistemde mi yoksa yine fatih hocanın kurduğu kadroda mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın