• 29437
    halen hiç utanmadan, sıkılmadan 28 aralık 2021 galatasaray denizlispor maçında 30 şut bulmasıyla övülebilen, çektiği 30 şutun işlerin yolunda gittiğini düşünmemiz için bir kriter olabileceği hakkında algı yönetimi yapılan takım.

    karşındaki takım tam kadro haliyle ptt 1.ligde 18. sırada, 18 maçta toplam 15 gol atabilmiş. bize gelmeden önce ise covid dolayısıyla takımının yarısını getirememiş, biri kaleci toplam 5 yedek oyuncusu var, 120 dakika oyunda kalıyor, hatta yokluktan penaltılardan birini kalecisine attırıyor. sonucunda da bizi kupadan eliyor, son avrupa umudumuzu gömüyor ve hala 30 şut çektik diyebilen var.

    kardeşim bu takıma zaten tam kadro halinde bile, normal şartlarda 24 derece sıcaklık, 1 atm basınç altında 20 tane sallamayan yok.

    https://gss.gs/K8j.jpg
    https://gss.gs/oAt.jpg
    https://gss.gs/Hwv.jpg
    https://gss.gs/9w8.jpg

    resmen her şeyiyle mini bir türkiyeyiz. nasıl bu hale geldik, teslim olduk inanılır gibi değil. enflasyonda tüik, covidde fahrettin koca, ekonomide erdoğan, sosyal medyada troller istatistikleri çarpıta çarpıta içimizden geçtiniz yeter artık bıktık. şu takımın doğru yolda olduğunu ahaber bile dillendirmeye utanır. bir de artık burada akp'ye oy veren galatasaraylı başlığında falan kimse birbirini dürtmesin, kimse akp'ye oy verenlere tercihini değiştirmiyor diye kızmasın. bir farkımız pek kalmadığından baya samimiyetsiz duruyor.

    not: bu arada biz 30 şut çekerken denizlispor da 16 şut çekmiş ve 3 gol atmış ki bu istatistik onların bu sezonki rekoru. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın