• 29433
    çok kaçıran takım.

    bazı maçlarda çok üretemedigi de olan ama totalde en çok üreten ve en çok kaçıran takım.

    neden bu kadar çok kaçırdığının tespit edilmesi gereken takım.

    takımın yaş ortalaması da dikkate alınırsa her şeye rağmen oynadığı futbol ümit vadeden takım.

    çok değil bitiriciliği kötü bir ptt takımı kadar bitirebilmiş olsa şimdi ne kupadan elenmiş ne de şampiyonluk umudunu kaybetmiş olacak takım.

    bitiriciliği gerçek dışı seviyede kötü olmak yerine olağan seviyede kötü olsa aldığı sonuçlarla birçok taraftarın takdirini toplayabilecek ama bu kadar bitiremez halde olduğu için şu an ne oynamadığı futbol ne de hocasının rezilliği eksik kalmış takım.

    arkadaşlar bir çoğumuz sahada ne oynandığını, işin taktik kısmını yeterince bilmiyoruz ve olayı sonuca göre değerlendiriyoruz. illa kötü oynadığımız maclar oluyor ve evet henüz hemen hemen hiç bir maçta insanların hayalindeki dominant oyunu oynayabilmis değiliz. ama akıllardaki o oyun olmasa da fazla fazla pozisyon üretiyoruz ve önemli olan da bu o sebeple varsın rakip kaleyi abluka altına almayıp geçişle pozisyon bulalım. tek sorunumuz gol kaçırmak değil belki ama insan gibi kaçırsak bu eleştirilerin çeyreği yapılmıyor olurdu. o sebeple bence ön planda gollerin kaçma sebebine odaklanılmalı ve o konuda tartışılmalı ve eleştiriler yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın