• 31
    süper lig'de bulunması gereken , süper lig'e yıllarca renk katmış ve katacak takımın taraftarlarıdır . ancak ülke gündemiyle paralel koşan olaylara mahal vermeden , futbolun olumlu tarafının saha içi olduğunun farkında bir güruhla takımını desteklerse bu takımın taraftarı bu lig'e zevk katar .

    bursaspor taraftarının bursa'da neler yaptığını tartışacak kadar bilmiyorum ancak şöyle düşünüyorum ; bursa taraftarı yanlış yapmamışsa sorun yok , ancak diyelim ki bursaspor taraftarı da hoş olmayan işler yaptı . bu durumda diyarbakır'lı taraftarların hıncı bursaspor taraftarına olması gerekmez mi ? neden hakem taşlanıyor ? neden polis taşlanıyor ? neden ekmek parası kazanmaya çalışan insanlar , futbolcular taşlanıyor ? sanırım işin bu tarafı siyasete kayacak yolumuzu değiştirelim .

    bursaspor sana pkk dedi diye seslendi diye isyan etmiyor musunuz ? ediyorsanız demek ki bu ithamdan hoşnut değilsiniz . e hoşnut değilseniz istiklal marşı'nı hangi amaca hizmet yuhalarsınız ! pkk söylemlerine karşıysanız açın bir türk bayrağı , bir kareografi yapın utansın size öyle itham edenler . pkk söylemleriyle değilse sorunuz o kadarını bilemem ben işte .

    elbetteki bir takıma pkk diye seslenmek yanlıştır . ancak bu yanlışı yapan takıma en büyük dersi kendisine söylenen takım verebilir . futbola siyaset karıştıran her kimse nazarımda taraftar değildir . sen yaptıysan ben de yaparım , ben daha beterini yaparım gibi çocukça şeyler gözümde anlamsızdır .

    diyarbakır halkı için 2 haftada bir çok güzel zaman geçirme sosyal faaliyeti ama öyle ama böyle düşüşe geçmiştir . kim etti kim buldu . bursa taraftarı yüzünden mi diyarbakırspor ceza alacak puan kaybedecek belki küme düşecek ? gene taraftar kendi kendine etti . bunun farkında olmadan medeni olmak zordur , o yere göğe sığdıramadığınız batı medeniyeti var ya aha o .

    istiklal marşı yuhalamanın futbolla alakası yoktur . hiç bir zemine de sığdırılamaz . bursaspor taraftarına olan hıncı ülkemin polisinden , ülkemin topçusundan çıkarmak bana terstir. bunu kim yaparsa terstir .
App Store'dan indirin Google Play'den alın