• 33
    gelecek transfer döneminde bankalar birliği anlaşması devreye girecek ve bunun yanında 2 sene önce şampiyonlar ligine katılmamız nedeniyle fazla olan limitimizden, şampiyonlar ligi faktörü çıkacak ve daha da düşecek. kısacası önümüzdeki sezonlarda zaten kolay kolay transfer yapamayacağız ve alınan sonuçlardan bağımsız eksik olan kadromuza takviyelerin devam etmesi şart.

    bunun dışında ben "hoca her sene sıfırdan kadro kurdurdu" söylemine de katılmıyorum. ffp'nin olduğu dönemde her sezon kiralıklar ve boştaki dedeler ordusu ve mecburen her sezon sıfırdan kadro kurduğumuzu hatırlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum. hafızaları biraz tazelemekte yarar var. biz bonservis ödeyerek bu 4 yılda kaç oyuncu transfer ettik ? asıl bakılması gereken kısım bu. bu takım doğru düzgün transfer yapmaya son 2 transfer döneminde başladı.

    yanlış anlaşılmamak için tekrar belirtiyorum; takımın hocadan, alınan skorlardan, yapılan yanlışlardan bağımsız olarak transfere ihtiyacı var. terim olmasa da ihtiyacı var terim olsa da ihtiyacı var. yukarıda belirttiğim 4 senede alınan kiralıklar, ffp etkisi gibi şeyleri de bahane ya da aklama olarak yazmadım. ancak bir şey iddia ediliyorsa bunun gerçekçi ve kanıtlanabilir olması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın