• 29403
    süper lig 2021-2022 sezonu için şampiyonluk zaten gitti, onu geçiyorum. ılk devreyi 10 veya 11. sırada bitireceğiz. 3. olan takımla aramızda 2 maç yani 6 puan fark var. kendimizi öncelikle hızlı bir şekilde oraya atmalıyız.

    şöyle dönüp ilk devreye bakınca söylemek istediğim ilk konu şu ki; sürekli hakemi de yenmek zorunda kaldık. bakın 25 aralık 2021 galatasaray antalyaspor maçı'nda da vasat oynadık ama 2 tane atıp 2 tane de net kaçırıp 3 puanı aldık. çünkü neden; oyunun skorunu değiştirmek isteyen hakem yoktu. zorbay küçük, ümit öztürk, halil umut meler ve ismi önemli olmayan diğer maşalar müdahale etmese bakın en kötü ihtimalle maçlar bu antalyaspor maçına benzer sonuçlanırdı ve minimum 6 puan fazlamız olurdu.

    geriye dönüp altay, fenerbahçe, yeni malatyaspor ve sivasspor maçını tekrar hatırlayalım. unutanlar için en basitinden 4 aralık 2021 galatasaray altay maçı'nda ibrahim öztürk elle oynadı devam kararı çıktı, sonra berkan'in vücuttan sekip gelen topa ki ele geldiği dahi tartışılır penaltı çalındı. şimdi burda kim iddia edebilir 3 puanın çalınmadığını. 13 aralık 2021 sivasspor galatasaray maçı'nda diagne'ye arkadan bodoslama daldılar, penaltı çalınmadı, 2 dk sonra golü yedik. ayni hakem hafta içi aynı pozisyonda penaltı çaldı.

    bakın çok süper oynuyoruz demiyorum, olması gerekenden o kadar çok kötü oynuyoruz ki bazen insanın uykusu geliyor. yalnız, hakem işine baksa belki de kötü oynarken antalyaspor maçı gibi kazanacağız ve ligden kopmayacağız.

    ligde ekstra 3 puan aldığımız belki de bir tek 17 ekim 2021 galatasaray konyaspor maçı var. onda da skoru bulup geri çekildik ve kazandık. onun dışında inanın hakemler mudahele etmese biz aynı kötü oyunu oynasak en az 6 puan fazlamız vardı ve en kötü 3. sıradaydık. hakem hatasından bahsetmiyorum, hakem art niyetinden ve puanımızı bilinçli bir şekilde çalmasından bahsediyorum.

    son olarak, inanıyorum ki bunun da dibi yok. hakemler müdahale etmesin, sezonu 2. sırada bitirip, türkiye kupası'nı da kazanırız.

    tekrar söylüyorum; takım olarak vasat oynuyoruz ama bu sırada olmamızın tek nedeni o değil. bunu sadece galatasaray taraftarı değil, objektif olan her futbol sever söyler. bu kadar inadına, gözüne soka soka kimsenin hakkı bu kadar çalınamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın