• 29391
    top kapamayan takım. top rakibe geçince doğal aksiyon haricinde adama pres yapayım demekten çok alanını savunmaya koşuyor herkes.
    tek ön libero oynayınca özellikle hiç top kapamıyoruz. sürekli defans forvet arası boşluk. taylan'ın pozisyon bilgisi zayıf,berkan zaten maç içinde 3 4 kere pozisyon değiştiriyor. cica desen defansa mı yardım edeyim hücum mu başlatayım belirsizlik içinde.
    görev tanımları neler? top bizdeyken anlayabiliyorsun da top rakipteyken imkanı yok her top kalede bitiyor.
    nelson ve marcao tandemini hızlı,pres gücü yüksek ve top tekniği iyi olarak kullanmak istiyoruz da orta saha defansı ileri çıkaramıyor ki.
    özellikle bu sene çok az izledik orta saha çizgisine basarken nelson ya da marcao'nun top çaldığını.
    her maç yapamayız biliyorum ancak iç saha maçlarında boğucu atak yoğunluğunu yakalamak için elzem.
    iyi bir 6 numara isterken kasıt buydu.
    yani defansın arasına girsin,top yapsın istendi liberodan ancak şok pres gücü ve pozisyon bilgisi olan bir adama evrildi oyunumuz tamamen.
    bartuğ 19 yaşına geldi denemekte fayda var bence. en azından çocuk alt yapısını bu şekilde aldı.
    transfer yapılsın istemiyorum çünkü hedeflerimiz küçüldü. gerçekçi olmakta fayda var. türkiye kupası bizi bu sene paklar. daha önce bir ikincilik koparır mıyız diye düşünüyordum. her geçen gün çok uzaklaşıyor.
    tabi rakiplerin anadolu takımı olunca bir nevi yarıştan kopacakları da düşünülüyor. ancak bizim de şöyle bir 5 6 maç seri yapmamız lazım ki genç! topçular kendini toplasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın