• 29324
    skandal bir süper lig 2021-2022 sezonu geçirmekte olan takım. saha içerisi özelinde değerli hocamız ocak ayında farklı bir galatasaray göreceksiniz demişti ve bunun da transfer olmayacağını söylemişti. ancak gelinen noktadan söylenenleri üzeri çizildi ve bir kez daha ocak ayında yapılacak transfer hareketliliğine vurgu yapıldı.

    bu takımın yaşadığı başarısızlığın bir faturası olmalı. bir iş yerinde bu şekilde bir başarısızlık yaratsanız şirketin size uygulayacağı yaptırım ortada. basınından, sosyal medyasına fatih terim gibi güçlü figür karşısında herkes üç maymunu oynuyor, oklar hep başka yerde, 18 maçta 24 puan alan takımın hocasına laf edilemiyor ki zaten o hoca da yedek kulübesinde değil.

    biraz kurtlar vadisi müziği, biraz ezel müziği, siz hepiniz hoca tek içerikli videolar falan günler haftalar geçiyor. başkan kulübün hakkını koruyamıyor, vaadlerini yerine getirmiyor ve haliyle seçilmesinin bir numaralı sebebi olan hocasına laf geçiremiyor.

    ağır kısırdöngü içerisinde olan takımım. kötü günler elbette geçecek, galatasaray'dan bahsediyoruz. ancak gerek yönetim gerekse de hocanın en kısa sürede sevdikleri ve gönül verdikleri renklerden uzaklaşmaları gerekiyor.

    bu başarısızlığın pek anlatılacak tarafı yok yada ben dinlemek istemiyorum ve bedel görmek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın