• 29323
    2021-2022 sezonunda 23 aralık 2021 itibariyle (18. haftada)12. olan takımım.
    bu rezaleti halen savunabilen kişilerin sözlükte, twitter'da hatta galatasaray yönetim kurulunda dahil olabilmesi tamamen bir akıl tutulmasıdır.
    1. olan trabzon'un 18 haftada 45 puanı mevcut. 4. olan fenerbahçe'nin 29, 10. olan beşiktaş'ın 25 ve hakemler tarafından çekilen operasyon ile * 24 puanla 12. olan takımımız her şeyi anlatıyor. fener'in hocasının kovulduğu, beşiktaş'ın hocasının da istifa ettiği malum.

    sene başında dalga geçtiğimiz çaykur rize, bizden sadece 7 puan az alarak, yani 17 puanla düşme hattının en üst sırasında bulunmakta. şu anki güncel durum devam ederse, 19. haftada trabzonspor bizim topladığımız puanın 2 katını toplamış olacak.

    bu tablonun olası şüphelilerini yazayım: "tff, mhk, hakemler, uzaylılar, çimlerin iyi olmaması, gol yememiz, gol atamamamız, ocak ayının halen gelememiş olması, korner ve duran top kullanıyor olmamız, rakiplerin kendi kalelerine gol atmıyor olması...." fatih terim ve ekibi dışında, gördüğünüz gibi tüm etmenler suçlu, ancak bu döneminde hesaplamadım ama, aldığı cezaların toplamı neredeyse yarım sezon edecek olan fatih hoca suçsuz.

    teknik ekip değişiyor, değişen teknik ekipteki hiç bir hoca, bir takıma geçmiyor, riera geliyor, gidiyor, ne olduğu belli değil. selçuk ve necati geliyor, onların da durumu malum.

    şu anda camiada saçma sapan bir avrupa ilüzyonu var, onun da olacağını söyleyeyim. mart'ta eleneceğiz, türkiye kupasından da elenip, 6. veya 7. olarak ligi bitireceğiz.

    umarım ben yanılırım ama, durum böyle olacak.

    düzeltme/ekleme: bomba transer yazdı. son sekiz sezonda 41 maç ceza almış. 8 sezonda da hakemler bizi katletti sanıyorum *
App Store'dan indirin Google Play'den alın