• 29378
    kadrosu şampiyon olmak için gayet yeterli olan takım(dı). devre arasında yapılacak en kötü birkaç transferle şampiyonluğu alabilirdi. ben galatasaray'ın kadrosunu bekleri hariç beğeniyorum. hücumda çeşitliliği olan morutan, kerem, mustafa, diagne ve halil gibi oyuncularımız var. orta sahamız kısıtlı ama berkan, cicaldau, taylan gibi oyuncularla ligde gayet efektif bir oyun oynayabilirsiniz. stoper tandemimizdeki marcao-nelsson ikilisinin ligde rakibi yok zaten. boey sakatlanmasa aanholt ile birlikte beklerde de fazla sorun yaşamazdık, aanholt'un abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. kalende muslera var, okan gibi bir yedek kalecinin gidişine teknik ekibin kendisi karar verdi. muslera sakatlanırsa ne olacak, ismail çipe mi oynayacak diye sorduk biz. muhteşem bir öngörüye sahip teknik ekibimiz sormamış demek ki.

    her sene buraya takımın şurası eksik, burası eksik gibi yazılar yazılıyor. her sene kalitemizin yetersiz olduğu söyleniyor. kısmen katılmakla birlikte bu sene kadromuzun gayet iyi olduğunu düşünmüyorum, biliyorum. mesela taraftarın tamamen gözden çıkardığı, benim de beğenmediğim babel ve feghouli bile farklı tipte özellikleri olan oyuncular. bu oyuncularla ortaya güzel bir oyun planı koymak isteyen her teknik direktör kendince bir yemek hazırlayabilir. lütfen artık fatih terim'in başarısızlığını örtmek için şurası eksik, burası eksik, kadro kötü gibi gerçeklikten tamamen kopuk söylemlerde bulunmayın.

    bu takım tff'ye rağmen bir orta saha, bir bek transferiyle 2. yarı geride olsa bile farkı kapatabilirdi. ne olursa olsun bu kadar puan farkı yiyecek bir kadro yoktu ortada. bu kadroyu da teknik ekibin kendisi kurdu zaten; kimse, zorla gençleşeceğiz, bunları oynatacaksınız diyerek yapmadı bu transferleri. sırf hocayı savunmak için bahane üretmeye gerek yok. taraftar çıksın hocanın performansının kötü olduğunu kabul etsin, her gün kadrodan başka bir furbolcuya çakmaya çalışmasın. bu futbolcuların hepsi eleştiriliyor. hepsi mi kötü bunların, oyun planı mı sıkıntılı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın