• 159
    hocam sen saf renktaşlarımın sitemlerine bakma.

    galatasaray,
    adının hakkını veren bir futbol kulübü olsa, hakkaniyetle özgürce yönetilebilse, tek adamlığa mahkum olmasa, esirin olmasa, arkana taraftarı alıp yöneticilerin başında demokles'in kılıcıyla bekleyebildiğin bir yer olmasa, elinle başkan seçebildiğin bir kulüp olmasa da,

    gerçekten kuruluş genlerindeki gibi fikri hür vicdanı hür olsa, hatalarından sonra hesap verebildiğin bir yer olsa bundan 3 sene önce eline plaket verilip omuzlarda uğurlanman lazımdı.

    3 sene birbirinden rezil 3 sezona, milyonlarca euroya mal oldun, saçmasapan skandallara imzanı attın. ama hiçbir şey olmadı, olamaz da. çünkü burası galatasaray değil, senin küçük çiftliğin. imparatorluk diye gözünüzde falan sakın büyütmeyin baya baya klasmanı ahır, çiftlik, kabile standardında tek adamlığın hüküm sürdüğü, liyakat sahibi olmayanların en yukarılarda görev alabildiği, adamcılığın reisçiliğin oynandığı adeta mini bir türkiye.

    o sebeple sen keyfine bak hocam, dükkan senin bizlik bir durum yok kimseyi dikkate alma. gerekirse tokatlarız göndeririz burak elmas'ı sana yeni başkan seçeriz. hem hayırdır kimi kimin yerinden kovuyorlar. bir 3 sene daha arkandayım hocam. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın