• 88
    fırat aydınus, her zamanki gibi en zor anında fenerbahçe'nin yardımına yetişti bu maçta. bu artık hakem yorumu falan değil, bilimsel bir gerçek. herkes biliyor ki fenerbahçe zor durumdaysa kadıköy'deki maça fırat aydınus atanır.

    verilen penaltı tam anlamıyla komedi. dünyanın hiçbir yerinde tekrarı bile verilmeyecek pozisyona penaltı çalınıyor. var da bunu uyarmıyor. maç sonunda ghezzal tarafından emekliye sevk edilen szalai en az 3 defa sarı kartlık hareket yapmasına rağmen maçı tek sarı kartla tamamlıyor. bunların yanında da ince ince tekme yedi beşiktaşlı futbolcular. buna rağmen son ana kadar çirkinleşmeden top oynamaya çalışan beşiktaş idi. son topları da direkten dönmese tribün sahaya inerdi muhtemelen. alışkınlar zaten.

    benim dışardan bir gözle baktığım zaman gördüğüm tablo bu. ''federasyon fenerbahçe'nin tarafında.'' falan demiyorum he yanlış anlaşılmasın. yarın öbür gün onların da canı yanacak. şimdiye kadar şanslılar, 2 derbide de götü tamamen hakemler sayesinde kurtardılar. normalde 1 ay önce yolları ayıracakları hocaları türk hakemleri sayesinde hala başlarında.

    bu ülkede mesleğini düzgün icra etmeyen birçok grup var ama türk hakemleri işini kötü yapma konusunda açık ara önde. yeteneksiz oldukları gibi aşırı derecede de düşük zekalılar. eyyamı bile kör göze parmak şeklinde yapmadan, vücut dilleriyle niyetlerini gizleyemeyecek kadar düşük zekalı bir gruptan bahsediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın