• 29247
    bizim burada cileden ciktigimiz meselelerden futbolculari da etkilenen takimdir.

    hangi mac oldugunu hatirlamiyorum, sondan bir onceki ic saha maciydi sanirsam, kerem macin bitmesi ile birlikte yere cokmustu. etkilenmesinler deyip kestirip atabilirsiniz ancak bu oyuncular genc denilmesinin sebebi bu tam olarak. hem birbirlerini taniyacaklar, hem de iclerinde bulunduklari ortamlari taniyacaklar. ıste o macta ben kerem’den bir bikmislik sinyali aldim. muhtemelen iki mac arasinda toparlaniyorlar ekip tarafindan ama henuz kendi kendilerine mac icinde toparlayamiyorlar demek ki.

    simdi biz ekran basinda simdi soyle boyle temiz olmayan bir gol atsak kesin vardan geri doner diyoruz, heh orda asil mesaj topcuya veriliyor. dunki trabzon-hatay macinda edgar ie’nin yaptigi hareketten cok daha masumunu yaptigi zaman oyuncularimiza bakin. biz itiraz etmiyorlar diyoruz, onlar caresiz bir sekilde kaderlerini bekliyorlar.

    ya da diyoruz ki, anadolu takimlari ile oynadigimiz maclarda oyun devamli duruyor, herkes yerde yatiyor, 10 kisi defans yapiliyor. heh iste bununla muhatap olan yine morutsan, cica, mohammed.

    turk ligini bilen oyuncu deseniz; muslera mesela hakemlere ben kaptanim o yuzden itiraza geliyorum vermeyin su sariyi artik diye anlatamamaktan goge yukselecek yakinda. berkan, kerem, o kadar da bilmiyorlar ligi. donk mesela is goruyordu. marcao biraz kendini frenlemeyi ogrense yapacak o isi ama devreleri kapatti mi normale donmesi en az bir devre arasini buluyor((bkz: 18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçı)’ni bir kez daha izlerseniz gorebilirsiniz)

    bu entryi neden buraya yaziyorum. takimimiz birkac eklentiye gerek olsa da oldukca guzel, daha da onemlisi potansiyelli bir takim. bkz: avrupa ligi. su noktada onumuzde 3 yol var fazla degil. 1- sabredecegiz. oyle homurdana homurdana, hocaya, yonetime laf sokmali tweetler, entryler yazarak degil ama, delikanli gibi hep beraber sabredecegiz. bazen cok iyi gidecek her sey bazen cok kotu. 2- kurt futbolcular toplayacagiz, gomis, fernando reges, mariano, belhanda, soso gibi derisi kalin adamlarimiz olacak. hem de kaliteleri belirli bir kistasin uzerinde olacak, buna gore de maas odeyecegiz. 4 senede bir de takimi yenileyecegiz. 3- turk futbolu hem marka degeri, hem paydaslarinin mantalitesi hem de yonetim anlaminda cag atlayacak ve aynen avrupa ligindeki gibi oyun oynayarak kazanabilecegiz.

    ancak istiyorsak ki; hem genc oyuncular olsun, bunlar gelissin deli gibi para kazanalim, bu gencler turlu turlu sindirmelere karsida icgudusel bir sekilde akillica ve kurt gibi tepkiler versin, sogukkanli kalip karsi tarafi sindirsin, kapanan takimi acsin, yerde yatani 3 atip cezalandirsin. bu biraz zor geliyor bana acikcasi.

    ben hakem vs. konusmayi bunun arkasina saklanmayi seven bir insan degilim. bir gruba biat edecek ya da fayda saglayacak kadar insanlarla ic ice olan bir insan da degilim. kendi halinde bir galatasaray taraftari olarak bunu goruyorum ve bu takima inaniyorum. oyunculara, teknik ekibe ve her ne kadar anlasilmaz hareketler olsa da yonetimin cogunluguna guveniyorum. umalim da bu ekip dun dip yapmis olsun. bundan sonrasi guzel olsun.

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın