• 29242
    ligin en kaliteli kadrosu kendisinde olmayandır. hangi en kaliteli kadrodan bahsediyoruz? üretmeyen orta alan oyuncuları taylan-berkan ikilisiyle mi, yetersiz bekleriyle mi, yoksa olmayan sağ kanadıyla mı? ya da yedek kalecisizliğiyle mi?

    box to box cicaldau'yu bir kenara bırakacak olursak, bu takıma taş gibi 6 numara şart. bu iş berkan-taylan ikilisiyle olmaz. ikisi de evladımızdır, çok da seviyoruz fakat acı gerçekler de var ve maalesef kendileriyle olmayacak. adamlar üretemiyor. üretemediği gibi ayaklarında top da tutamıyorlar. keza beklere bakıyorsun, tarihimizde bu denli vasat beklere sahip olmadığımıza hemen ikna oluyorsun. kaleci sakatlanıyor, arkasında gönül rahatlığıyla oynatacağın kimse yok.

    her şeyi geç, takımın kalitesi o kadar düşük ki, ayağımızda top tutamıyoruz. biraz baskı yiyince topu rakibe teslim ediyoruz. baskı yediği anda topu rakibe teslim eden takım, kalite olarak iyi değildir. kendimizi kandırmamıza gerek yok. bu takıma mutlaka kaliteli bir 6 numara, iki iyi bek(sacha boey'e güvenemeyeceğimiz ortada), fişek gibi bir sağ açık alınmadığı taktirde hiçbir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın