• 29241
    ligin en kaliteli kadrosuyla ligin en rezil futbolunu oynayan takımımız. çünkü aşçı elindeki pasta malzemesiyle illa künefe yapmaya uğraşıyor. milyon kere yazdım, bıkmadan yazacağım; bu kadro ligin en klas kadrosu. fantazi peşinde koşmayan, hatasında inatla ısrar etmeyen ortalama herhangi bir hocayla rahat rahat şampiyon olur(du) nerden mi biliyorum, ligde üstümüzdeki takımların hoca ve kadrolarına bakıyorum. çok az oyuncu var bizde muadili olmayan.
    bizim sorunumuz hoca. hep sabit fikirliydi, yaşı ilerledi artık yobazlık seviyesine geldi bu inatçılığı. olmuyorsa olmuyordur arkadaş. değiştir oyun anlayışını. futbolda maç kazanmanın onlarca yolu var. duran top, kontraatak, geçiş oyunu, verkaç. yooook ille pas oyunu. sanıyorki pep, ancelotti, klopp her hafta kağıt kalem elinde bizim maçlarımızı izleyip ders çıkarıyor.
    hakemler/tff filan hikaye. ilk 2 sezon nasıl şampiyon olabildik peki? onlar hep bize düşmandı ama güçleri yetmiyordu. aslanlar gibi boğuyorduk rakibi. hakem iptal ettikçe biz atıyorduk. pes ettiriyorduk. buyrun en unutulmaz örneği.
    https://gss.gs/ySV.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın