• 29239
    hem statta hem televizyon başında izlerken acı çektiğim futbol takımıdır.

    bir futbol takımı düşünün ki, en iyi bölgesi stoper hattı olsun ve üç senedir marcos do nascimento teixeira marcaonun ve yanında oynayan partnerlerinin sırtına binsin. bir büyük takımın en kaliteli bölgesi stoper hattı olur mu ya? senelerdir bir futbol takımının starı stoperi olur mu? marcao sonuna kadar hak ediyor. başka bir şey anlatmaya çalışıyorum.

    bir futbol takımı senelerdir 6-8-10 numaraları nasıl oturtamaz? 6 numaradaki kara deliği ali'yle veli'yle kapatmak yerine nasıl lider özellikle bir oyuncu alamaz? bir takım nasıl oynadığını anlayabilmemiz için ek bilgi/istatistiklere ihtiyaç duyduğumuz -belhanda, şimdi de cicaldau- 8 numaralara nasıl bel bağlamayı başarıyor? ve bu futbolcular üzerinden neden kutuplaşıyoruz sürekli? söylediklerim çok taraftarın işine gelmeyecek biliyorum ama kabullenmek zorundayız. bu takım ka-li-te-siz. kalitesiz olduğu için de acı çekiyoruz izlediğimizde. sonrasında da burada millet birbirine giriyor.

    bu takımın en büyük sorunu 6-8-10 numaraları oturtmayı başaramamasıdır. 3-4 senedir kronikleşmiş bu rezalete son vermek yerine taylan'a, berkan'a, cicaldau'ya "fan sayfaları" açılıyor. yahu kardeşim, bu oyunculara kötü diyen yok. bu oyuncular üzerine bu ligi domine edemezsin. bu kadar basit. yaratıcılık geliştirilebilecek bir olay değil sanıldığı gibi. vardır veya yoktur.

    ve diğer bir sorun da senelerdir yaptırdığı transferlere rağmen fatih terim'in kimyayı bir türlü oturtamaması. fatih terim'e kadro kurdurmanın iyi bir fikir olmadığını çok acı bir şekilde tecrübe ediyoruz. malesef geldiğimiz nokta budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın