• 8295
    son üç yıldır yaşanan başarısızlık ve çoğu zaman sergilenen yetersiz oyun karşısında eleştiri daha yapması istenmeyen taraftar. bugün city, liverpool şu saçmalıkları yaşasın o taptıkları guardiola ve klopp bile eleştirilir. chelsea'yi baştan yaratan mourinho dediğimiz adam ilk fırsatta kapının önüne kondu. yani başarısızlık karşısında eleştiri ve hatta süreklilik arz edenin karşısında öfke dünyanın her yerinde olur.

    bu ülkenin en temel sorunlarından biri de sorumluların hesap vermiyor oluşu. hiçbir sorumlu, işler kötü gidince hesap vermiyor. kimi zaman dış mihraklar suçlu oluyor, kimi zaman faiz lobisi. kimi zaman yönetim, kimi zaman yetişmeyen transfer oluyor. hakemler oluyor, maddi sorunlar oluyor ve hatta gecesini gündüzün galatasaray için yaşayan milyonlarca taraftar suçlu oluyor ancak işlerin kötü gitmesinin asıl sebebi insanlar bir türlü suçlu olamıyor bu ülkede.

    biri çıkar ekmek elli lirada da olsa sorun değil der. biri çıkar küme düşsek de yanındayız der. konular değişse de profil hep aynı. daha doğrusu zihniyet aynı.

    galatasaray taraftarının istediği şey çok basittir. sorumluların artık sorumluluklarının farkında varıp hatalarını kabul etmeleri ve bunun için bedel ödemeleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın