resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1645
    en koyu fatih terim’ci olarak yazıyorum bu satırı. artık kendisinin vakti gelmiştir. devre arasında takımın başında olmalıdır. fatih terim’in yanlış tercihleri, kötü kararları elbet var. ama bunu istememin en büyük sebebi fatih hoca başımızda olduğu sürece sürekli hakem hataları ile yolumuzun kesileceğini bilmemdir.

    bize yapılan bu art niyetlerin en önemli sebebi fatih terim’dir. hocayı yok etmek için, itibarsızlaştırmak için, kariyerinin sonunu zehir etmek için var gücü ile çalışıyorlar. zorbay küçük denilen onursuz herifin sarı kart çıkardığı zaman oyuncularımıza bakışına ve hareketlerine bakın. bu en net penaltımızın verilmemesinden bile daha ciddi bir durumdur.

    evet büyük galatasaray taraftarı. kulübünüzün en büyük efsanelerinden birini gözünüzün önünde canlı canlı yediler. çocukluğunuzun, gençliğinizin kahramanını sır siyasi olaylara alet olmadığı için yok ettiler. umarım sizler de mutlusunuzdur. bu saatten sonra tez yapılacak iş taze kan ile camiamızın içinden yetişmiş potannsiyelli teknik direktörü takımın başına getirmektir. okan buruk ocak ayına girerken galatasaray futbol takımının teknik direktörü olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın