• 29205
    sorunu çok belli olan takım . ''asist'', ''servis'', ''top atma'' yetisi olmayan futbolcular. bu takımın yıllardır en büyük sorunu bu. garry- gomis ikilisi takımdan ayrıldığından beri bu takımın hangi forvetinden verim aldık? bir sürü forvet beğenmiyoruz ama bunlar gol kaçırmıyorlar bile. gol kaçırmadan forvet beğenmiyoruz yıllardır.

    yemin ederim halil, diagne, mohammed, falcao, adem bunların o kadar az gol kaçırdığı geliyor ki aklıma. maçları da iyi hatırlarım bu arada onu da söyleyeyim. serdar dursun, valencia, batsuayi, hatta djanin dendiğinde hepsinin kaçırdığı goller geliyor gözümün önüne. ama bizim forvetlerimiz yıllardır gol bile kaçırmıyorlar adam gibi. anca penaltı kaçırırlarsa o zaman eleştiri alıyorlar. ya da yapmadıkları presle almadıkları kafa topuyla. en son hangi forvet kaleciyle karşı karşıya kaldı vallahi hatırlamıyorum. falcao, diagne, mohammed gibi kafayla gol atma makinası olan adamlara kaç kafa golü attırabildik yıllardır? kaç isabetli orta attık? diagne gibi cüsseli adamın üstüne serseri top bile atamıyoruz yahu. bu takımın yıllardır en büyük sorununun forvet besleyememek olduğunu, bu yüzden seti oynayamadığımızı, asist yapan, asist yapmayı seven, servisçi futbolcular takıma katılmadan bu sorunun nasıl çözebileceğini düşünmüyorum. şu 13 aralık 2021 sivasspor galatasaray maçında ilerde diagne olsa nolur halil olsa nolur lewa olsa nolur topu oralara atan yok ki? inanamıyorum hala bunun çok az konuşulmasına. kerem golcü, cica golcü, taylan berkan defansif, feghouli 10 maçta sağdan bi tane sert top içeri keserse şükür, yedlin, pva orta atamaz bu takımın forvetleri nasıl gol atabilir ki? atamaz zaten atmıyor da. halil'in çalımcı tarafından faydalanıp ''bizi oynatıyor'' diye kendimizi kandırıyoruz. forvetimizi biz oynatamadığımız için tutturduk forvet takımı oynatsın diye. saçmalığa bakar mısın. hala yok gedson yok dannis man yok jovic. inanamıyorum yahu. evet gedson bize sınıf atlatır ama galatasaray bırakın forvetini kaleciyle karşı karşıya bırakmayı, topu koca ceza sahasına atamadıkça arkaya kante gelse nolur, muslera en iyi muslera olsa nolur, marcao-nelsson harika oynasa nolur. ben söyleyeyim nolur. avrupada iyi defans yaparız, ligde rezil oluruz. öyle oldu zaten.

    20 tane kanat ve orta saha oyuncusu olup marcao'nun 10da 1i kadar kilit pas deneyen bir tane hücum futbolcusu olmayan takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın