• 186
    gümbür gümbür top oynayıp maçları kopartamadığımız zaman hakemi de yenmek elbette imkansız. ancak bu camia sadece hakemi değil, federasyonu, şer odaklarını yenip karanlıklar içinde kupa kaldırdı yahu. mümkün olan bir şey yani. 10 kişi kalıp maç çevirdiği de oldu.

    ancak biz kötü oynarken zaten ortada böyle organize bir kötülük varken yenmek imkansız oluyor. örneğin 13 aralık 2021 sivasspor galatasaray maçına bakıyorum. şu maçın ilk 20 dakikasını izledikten sonra bir kisinin bile aklına bu maçı kazanırız düşüncesi gelmemiştir muhtemelen. diagne'ye yapılan hareketin penaltı olduğunu düşünüyorum ancak 0-1 önce geçsek kim yüzde yüz emin olabilir bu takımın saçma sapan bir gol yemeyecegine?

    galatasaray futbol takımı sahaya çıktığında bu sene hiçbir maçta bu maçı gümbür gümbür alacağız izlenimi yaratmadı. bizim 0-0, 1-0 ya da 2-1 gibi skorlara dusmememiz lazım. bizim mümkünse maçı hemen koparmamiz lazım ama maçı da kopamıyoruz ki.

    hadi deplasman zor. bu takım bu sene içeride oynadığı 7 maçın dördünde ilk golü yiyip yenik duruma düşmüş. biz hakeme gelene kadar daha kendi yapmamız gereken şeyleri yapamamisiz. kendi sahanda bari ilk yarı salla üç tane ilk yarı bas geç yahu. yapamıyoruz işte. yapamadıkca da bu organize kötülüğün istediği o son dakilarla hep tehlikede giriyoruz ve bizim aleyhimize verecek bir şey muhakkak bulunuyor.

    yahu fatih terim'in sezonun yarısı cezalı olup şampiyon yaptığı sezon var bu takımı. tüm organize kötülüğe rağmen yani. mümkün yani hakemi de yenmek ama biz daha üstümüze bulaşan kötü oyunu yenemiyoruz iki senedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın