• 10
    tv ve reklam verenlerin kuklasi oldugu icin uc yaris kala verstappen'in kazanabilecegi 2021 sampiyonlugunu son yaris hatta son tura getirtmis, sonra yine ayni sebeple izleyici ve gelirler icin kural kitabinin disindan karar vermis kisidir.

    2021 silverstone gp'de hamilton dsq olmasi gerekirsen sampiyonada tutunmasi icin devam ettirdi. fark 30'un uzerindeydi. verstappen'in onde olup sinirlari zorladigi her davranista ceza kesti ancak geride kalacaginda izin verdi. aynisi hamilton icin de gecerli.

    kisacasi 2021 formula 1 sampiyonu max olmaliydi, yaptigi kararlarla son saniyeye kalsa da bu sapsalin isguzarliklari sonucu tartismali olarak max bir sekilde sampiyon oldu.

    micheal brundle sanirim soyle bir sey soyledi: kurallar ve duzenlemeler her yaris icin gecerli ancak yaris ici olaylar hakem ve otoritenin kararlarina bagli. cunku hepsi birbirinden farkli gibi bir sey soyledi. yaris sonu, abudhabi 2021, masi'nin toto'ya soyledigi sey aslinda her seyin ozeti ama keske bunu kendisi de sezon boyunca uygulasaydi: it is motor racing toto.
App Store'dan indirin Google Play'den alın