• 90
    şimdilik boşa çıkmış slogan ancak şimdilik. ben ortada istifa edecek bir şey görmüyorum zaten ama ligdeki beklenti karşılanamazsa şubata kadar çok duyulur bu serzeniş.

    hoca 9 aralık 2021 lazio galatasaray maçı ile birlikte şubat ayına kadar avrupa defterinin arasına ayraç koydu. bu süreçte beklenti, ligdeki oyunun önce vasat, sonra iyi seviyeye gelmesi. galatasaray kendinden küçük takımlara dominasyon kuramadıktan sonra uzun vadede hiçbir şey elde edecek bir takım değil.

    bence savunmada yakaladığı istikrarı artık hücum hattında da yakalamalı. diagne mutlaka iyi oyununun karşılığını almalı, bundan sonraki süreçte kesilmemeli. muhammed, diagne'den bir gömlek daha iyi oyuncu ama bu gelgitlerde diagne'nin zihinsel yapısı onun dalgalardan daha az etkilenmesine sebep oldu. eğer muhammed'in takımla bütünleşmesi sağlanır, psikolojisi ile ciddi ilgilenilirse diagne'nin yeri zaten kulübe olur. ancak şu durumda diagne daha iyi. zaten büyük ihitmalle berbat bitiriciliği sebebiyle bir süre sonra göze batmaya başlayacaktır. o döneme kadar muhammed'i takıma monte edememiş olursak başımız ağrır. tabii halil'in de bir şekilde daha çok yer bulması lazım ama hoca onu fena halde santrfor diye yaftalamış. onun dışında çok oynatmıyor. mesela dünkü maçta halil oyunda olsa çok daha farklı şeyler olabilirdi.

    hayırlısı. en azından avrupa'da uzun süre sonra yürek ağızda maç izletmeyen bir takım gördük. bu da bir başarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın