• 330
    maçı 6 galatasaraylı beraber izledik. öne geçtiğimiz an bu tarz bir pozisyonda bizi yine biçeceklerini herkes söylüyordu ve nitekim gerçekleşti. tartışmalı demeyeceğim ilk fırsatta kılıfa uydurabileceği bir şeyde yapıştıracaklardı. bunun sirayet etmesi çok kötü.

    hayatımda ilk kez böyle çok zengin çok güçlü bir adam olmadığıma şükrettim heralde. altay lehine penaltı kararı çıktığında gerçekten aklımdan geçenlerden çok korktum.

    sezonun geri kalanını izlemeyi düşünmüyorum. sinir hastası olmaya niyetim yok. bu kısır tartışmaları dinlemeye okumaya da mecalim kalmadı. bence bu maçta galatasaray'ın performansı 7/10'du. toplam 3 pozisyon verdik, biri goldü ilk yarı muslara'nın ayağıyla çıkarttığı top var bir de penaltıdan hemen öncesi. 3 pozisyonu bayern münih, liverpool falan da veriyor. bu takım sürekli 9/10 oynamalı iddiası varsa özellikle de bu kadroyla hocayı değiştirsinler.

    benim sezonun geri kalanını izlemeye takatim yok. avrupa maçlarını izlerim, ligde sonuçlara bakar geçerim. kafam gerçekten pek kaldırmıyor. bu kadar keyifle ve heyecanla başladığım sezonda heyecanım söküp atıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın