• 26
    tüm galatasaray taraftarlarına açık çağrımdır.

    2021-2022 süper lig sezonu başından bu yana artık gizlenme gereği bile duyulmayan bir kötü niyetle galatasaray aleyhine yapılan hakem katliamları, bu ligi izlemeyi ve takip etmeyi 30+ milyon galatasaray taraftarı için anlamsız kılmıştır.

    son örneklerini 4 aralık 2021 galatasaray altay maçı'nda gördüğümüz bilinçli ve organize hakem katliamlarına karşı yönetimden tepki göstermesini beklerken taraftar olarak biz de elimizden geleni yapmalı ve tepkimizi somutlaştırmalıyız.

    bugün itibariyle yayıncı kuruluştan hizmet almayı bırakalım. bu düzenin arkasındaki kötü niyeti dolaylı yoldan finanse etmeyi keselim. sözleşmemizi sona erdirirken gerekçe olarak galatasaray'a karşı düzenlenen organize hakem katliamını verelim

    iç sahadaki tüm maçlarımızda baştan sona kadar tff'yi protesto edelim. ortada izleyecek bir maç zaten yok.

    kulübümüz, olur da ligden çekilmek gibi radikal bir karar verirse arkasında duralım. bu lig galatasaraysız dönüyorsa dönsün.

    tff'nin sosyal medya hesaplarını tepki mesajlarıyla spamlayalım.

    ben yapabileceğimi yapacağım. bu takım sahada bir emek sarfediyor. taraftarlar zaman ve para ayırıyor. yapılan katliam hem emek hem zaman hem de para hırsızlığıdır. ben zamanımı ve paramı vermeyerek tepkimi gösterebilirsem göstermeliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın