• 87
    türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktörü.

    3.5 senedir bu takımın başında ve net bir şekilde hala takım top oynamıyor, geçiş hücumu tamam lafım yok ama set oynayamıyorsun, kapanan rakiplere karşı üretemiyorsun, zayıf rakipleri bile zor yeniyorsun.

    yapılanma dedi, 25 milyon euro bonservise harcandı, ligde orta sıra takımısın.

    kasımpaşa ve trabzonspor'a 2 farklı öndeyken skor tutamayıp 4 puan bıraktın.

    fenerbahçe son 6 maçındaki, beşiktaş son 7 maçındaki tek 3 puanlarını bizden aldılar ki her iki maçı da geriden gelip kazandılar.

    ligde oynadığımız 14 maçın belki 4'ünde ancak rakibe üstünlük kurabildik.

    tabi şimdi tüm bunlara karşı avrupa ligi performansı da var. peki soralım oradan elenince ne olacak? hiçbir şey olmayacak tabi, devam edecek yine başkalarını suçlamaya, oynattığı oynatmadığı oyuncuyu suçlayacak, hakemi suçlayacak, gidip yine transfer yaptıracak, önce ocak sonra haziran sonra tekrar ocağı bekleyin diyecek; bu devran böyle gidecek.

    özetle ülkenin durumuyla birebir aynı; kötü giden herşeyin sorumlusu dış güçler, iyi giden tek birşey var ise tek adam sayesinde, ondan daha iyisi yok, onun kadar tecrübelisi yok, yerine kim gelecek ki falan filan. ezeli rakibimizde de durumlar aynı, toplum biatçı olunca bir baskın karakter ne kadar hatalı olursa olsun hatalarını kabul etmeyip tekrar tekrar yaparak içinde bulunduğu organizasyonu içten içe çürütüyor. allah sonumuzu hayır etsin.

    özetle sal artık bizi hocam, olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın