• 643
    maçta 1-0 öne geçtikten sonra penaltımız verilmediği, daha sonra rakip 3 kere faul yaparak gol attığı, bunun etkisiyle geriye düşüp 2. yarı neredeyse tek kale oynadığımız, rizesporlu oyuncuların sarı ve kırmızı kart görmedikleri başka bir maç. bu maç başka bir sahada başka bir hakemle oynansa muhtemelen ilk yarı 3-0 falan olacaktı ama türkiye şartlarında çok zor.

    bu maç ve diğer maçlar üzerinden konuşacak olursak , galatasaray'ın ligde tempo yapması çok çok zor. çünkü galatasaray ligde top çalamıyor. her top çalma girişimi faulle sonuçlanıyor. bu da oyunun durmasına, soğumasına sebep oluyor. yani bu düzenle bu maçları koparmak çok zor hale geliyor. özellikle bizim için, çünkü bu fauller bir tek bize çalınıyor. ligdeki faul- kart oranına bakarsanız zaten her şeyi görebilirsiniz.

    25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçı 'nda attığımız 3. golde kerem pozisyonun başında saliba değil de sadık'a çarpsaydı ve rakip marsilya değil de malatya olsaydı, orada o çarpmanın etkisiyle sadık ölür, biraz arafta bekler sonra canlanırdı. pozisyon da başlamadan faul diye kesilirdi zaten. attığımız 4. golde faulü kullanana kadar 3 dakika daha geçer, rakip tamamen kendi sahasına yerleşirdi. hatta 1. golde cica topu çalarken, eğer topu ibrahim akdağ'dan çalsa yüzünü tutarak yere yığılır ve bir yerlerde yüzüyle cica'nın eline çarpardı.

    hakem kararları gördüğümüz, düşündüğümüzden daha önemli maç içerisinde. o yüzden hakemi yenmek çok zor bir eylem.

    rizesporla beraber hakemi de yendiğimiz maç. ama sonuçta biz kazandığımız için hakem kızağa çekildi. aynı maç son dakika golümüzü vermese sonraki hafta maç alırdı ali palabıyık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın