• 691
    hakem maçı bizden alıp rakibe vermiş olmasına rağmen hala hakemlik bir şey yok denebilen karşılaşma. pazar günü bize operasyon çekildi, alenen operasyon çekildi.

    yediğimiz golde kereme yapılan hareket fauldür. herkes itmeye odaklanmışken, irfan ayağıyla da kereme faul yapıyor. bunun adı faul arkadaşlar, böyle bir ikili mücadele yok. eğer attığımız golde faul varsa, kereme yapılan hareket double faul.

    marcaoya direkt kırmızı çıkamaz, orada irfan marcaoya faul yapıyor, dengesi bozulan marcao adımlayamıyor, ayrıca kayarak dengesiz gelen kişi ferdi. faul yok, taç atışı normal olurdu, eğer öncesinde marcaoya faul yapılmasa. buradan kırmızı, sarı kart devşirmeye çalışmak komik.

    attığımız gol, tertemiz gol. berisha denen şarlatan zaten düşmeye meyilli, pozisyon alamamış, teması hissettiği gibi bok çuvalı gibi bırakıyor kendisini. faul maul yok burada. kereme yapılan itme çok daha faul.

    tisseranda verilen kırmızı kart skandal. diagne orada kaleciyle karşı karşıya, ortada galatasaraylı oyuncu bomboş. ya penaltı ya gol olacak diye faulü veriyor. avantajı oynatamaması için 2. sarıyı vermek zorunda kalıyor. penaltıyı, golü engellemek için fenerin 10 kişi kalmasını göze alıyor hakem.

    son dakika berkana yapılan hareket sahanın herhangi bir noktasında olsa faul verilirdi. hava topuna çıkan oyuncuyu o şekilde itemezsin, bu faüldür.

    maç içinde kereme yapılan, berkana yapılandan çok daha hafiflerine faül verildi rakip lehine. ilk yarıda berkanın rüzgarını hissedince bok çuvalı gibi düşen berishaya faul verilip, duran top fırsatı yaratıldı.

    galatasaray pazar gecesi fenerbahçe kongre üyesi nihat özdemir ve servet yardımcı tffsi tarafından kahpece katledilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın