• 60
    değişen taraftar değildir, ultraslan'dır. bunu kabul ederek bir yere varılması gereken olgu.
    bu sezon iki avrupa ligi maçına, bir derbi maçına gittim. inanın hepsinde de söylenecek güzel bir tezahürat olduğunda tüm stad buna eşlik ediyordu. kale arkasındaki bir grup "lalalalay saldır galatasaray" diye uyku moduna bağlamışken tribünlerin %95'i bir zahmet ona eşlik etmesin.

    ki burada bir not düşeceğim. dünkü 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçında iki kez kapalı tarafından rerere rarara girildi fakat kuzey'deki ultraslan tayfası eşlik etmeyip lalalay saldır galatasaray'ıyla bunu çok güzel bastırdı. bana sorarsanız maç içindeki verilen tepkilerde dünkü maçta doğu tarafı kale arkasındaki ultraslan grubundan daha organize ve daha mantıklıydılar. mesut'un çirkefliklerine daha düzgün tepki verdiler, birçok kez stadı ateşlemeye çalıştılar. ama ağalarımızı lalalay saldır galatasaray'dan vazgeçiremediler.

    diyeceğim odur ki olay tribünü yönettiğini iddia eden grupta bitiyor. yöneteceksen yönet kardeşim bunu herkes ister ama uyku tezahüratlarıyla yönetme. gittiğim maçlarda veya televizyondan izlediklerimde en son ne zaman böyle güzel, şiddetli bir rerere rarara girildiğini dahi hatırlamıyorum, ki bu tezahürat galatasaray'ın en temel tezahüratlarındandır, sözlüğümüzün alan adıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın