• 17
    21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçından sonra tekrar gündeme getirilmesi gerekendir. bu takımda ne zaman doğru düzgün bir bek göreceğiz ben bilmem ama bir seneye daha maalesef rezil isimlerle girmiş görünüyoruz. sözüm sacha boey'den dışarı tabii.

    tribünden gördüğüm kadarıyla yedlin kademe hatası yapa yapa manyağa bağladı. önde desen hiçbir şeye fayda sağladığı yoktu. hatalarını kapatmak yine nelson'a düştü.

    patrick van aanholt ise bu sezon benim düşmanım gibi bir şey oldu. galatasaray formasıyla gördüğüm her saniye ziyandir. maçı izleyenler dikkat etti mi bilmem ama ikinci yarının bir kısmında adam kendi bölgesini bıraktı ve orta sahada takılmaya başladı. ben bunu taktik olarak yaptığını sandım ama bölgesi çok sonradan doldurulunca ve bu maceranın sonunda marcao'nun sert-imsi el işareti yapmasıyla adamın bildiğin kafasına göre bölgesini terk ettiğini anladım. uzun diyebileceğimiz bir süre boyunca bölgesi boş kaldı, sonra berkan ve marcao ortaklaşa oraya geçmeye çalıştı.

    hem takımın hem scout ekibinin kanayan yarası. nasılsa defansif olarak bir şey gördüğümüz yok, bir an evvel ömer bayram ve ogulcan'la çıkmamız gereken pozisyonlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın