• 393
    şu maçtan sonra maçın hakemlerinden çok kendisi hakkında entry giriliyorsa bu artık düşmanlıktan başka bir şey değildir. über objektif taraftarımız galatasarayı bu kadar sevmesin lütfen. o kadar seviyorlar ki sevgilerinden gözleri kör olmuş.

    keremin golü dahil onca pozisyonda bir tane adam gibi şut çekemedik. kale ağzından topa sert vurmayı da fatih terim öğretecek değil. ha doğru ya takımdan keserek psikolojilerini bozup gol atmayı unutturduğu topçularımız da vardı hocamızın.

    beşiktaş maçında da fenerbahçe maçında da gayet iyi futbol oynatıp ikisinde de lime lime doğranmış ve sadece bu 2 maçta toplam 6 puanı gasp edilmiş takımın hocası. yine bu maçtaki tertemiz golümüzün iptalini falan konuşmuyorum bile ama beşiktaş'a çıkmayan kırmızı kartlar, attıkları golde nelsson'a çaktıkları dirsekler vs çabuk unutulmuş yine über galatasaray sevdalıları tarafından.

    nefretinizi, öfkenizi doğru yere kanalize edin lütfen. galatasaray'ın hakkı gasp ediliyor. nefret ettiğiniz, gitmesi için fırsat kolladığınız fatih terim'in değil.

    edit:(bkz: 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın