• 223
    yine halil'in tek forvet çıktığı maç.

    2012-13 sezonu berbat başlamıştı. çok kötü oynuyorduk, hatırlayan hatırlar. çünkü elmander sakattı ve hoca burak'tan elmander olmasını bekliyordu. burak haliyle o rolü yapamıyordu ve gitgide kötüleşiyordu.

    sonra noldu? hoca tabii ki işin yürümediğini anlayıp takımı burak'a göre dizdi. takım toparlandı. devre arası drogba geldi ve sonuç belli.

    aynı hoca son gelişinde, işlemeyen her şeyde inatla ısrar ediyor. işleyen şeyleri de ısrarla heba ediyor. saplandı halil'i tek forvet oynatmaya. neymiş, takımı oynatıyormuş. iyi de ortada ne iyi oyun var ne bol gol. ite kaka maç kazanıp duruyoruz. geldiğinde feghouli'ye takmıştı, asla oynatmıyor, kadroya dahi almıyordu. şimdi bacağı kopsa sahaya atmak için fırsat kolluyor.

    halil tek santrforda yanlış tercih. mustafa'nın böyle soğutulması aşırı yanlış tercih. sırf derbi* diye diagne hatasını yapmıştı, şimdi de halil hatasını yapıyor. umarım hata bu sefer doğru yola çıkarır. çünkü sami yen'de bu kadar seyirci önünde kabız futbol ve kazanamamak hoş olmaz.

    hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın