resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3992
    benim şu ana kadar milli takımda gördüğüm en kötü teknik direktördür. varsayımla futbol yorumlamayı sevmem onu yenseydik bunu yenseydik vs. öyle futbol yorumlamak doğru değil. norveç ve hollanda'nın da şu maçı kazansaydık bu maçta berabere kalmasaydık maçları oldu. en yakını işte bizim yendiğimiz karadağ'ı hollanda yenemedi. norveç letonya'ya takıldı.

    benim şenol güneş'le ilgili görüşüm böyle bir altın jenerasyonu hem mental açıdan hem de taktik açıdan yerin dibine sürüklemesidir. euro 2020'nin en kötü takımı yapmasıdır. ve döndükten sonra milli takımı gruplarda averaj takımına çevirdi. hollanda'dan 6 yiyorduk en son. ve süreci o kadar kötü yönetti ki bir kere ben hatalıyım demedi. hem medyayı hem taraftarı hem futbolcuları tüm kamuoyunu bu kadar kötü yöneten bir adam görmedim.

    milli takımı kulüp takımı gibi yönetti ve bazı oyunculara takıktı. ona kalsa hala ilk 11'de okay yokuşlu, kenan karaman, yusuf yazıcı vs. oynuyor olurdu. kerem, halil, taylan, rıdvan, berkan, berat gibi oyuncuların yüzüne bakmadı. bu kadar takıntılı ve kötü profilde bir milli takım performansı görmedim.

    ve en kötüsü ben başarısız oldum galiba istifa etmeliyim diye bir gün bile düşünmedi. kamuoyu baskısı olmasa hala antrenördü. nefret edilen milli takımı sevilen bir takıma dönüştürdü doğru fakat kendisi de nefretlik bir figüre dönüşüp öyle gitti.

    umarım tekrar milli takım antrenörü şenol güneş olmalıdır söylentileri tamamen rafa kalkmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın