• 228
    hala şans yok ağlak gibi tabirlerle başarısı gölgelenmeye çalışılıyor. arkadaşlar sevin sevmeyin bu adam tarihin en iyilerinden bakın en iyisi demiyorum. aracından dolayı bu başarılar geldi bir nebze doğru. iyi sürücü iyi araçla başarılı oluyor. tarihte kötü araçla bu olay çok nadirdir.

    f1 de iş bütünlüktür schumacher o dönem ki 6 şampiyonluğu bırakın renoult'u mercedes ile bile alamazdı. amacım senna'ya şumilere laf atmak değil basite indirigeyerek anlatıyorum. mercedes veyahut ingiliz lobisi diyorlar e nasıl oldu da bu adam ceza aldı bugün? (bkz: formula 1 2021 brezilya grand prix) kınama gibi benzeri birşey ile geçiştirirlerdi he illa ki savundukları yanlar olmuştur (bkz: grid den hızlı geçmek gibi). ferrari bariz hile yaptı motorda açıklamayıp olayı ceza bile vermediler :)

    her ne kadar max bu yıl alsın şampiyonluğu veyahut almasın bu adama nefret doluyum monza da bilerek gelip çarpmasından dolayı kimse kandırmasın kendisini. formula 1 hırs ve çekişmeler olur ama iş pisliğe kaçarsa ben gıcık olurum abi. yoksa herkes birini destekler ama gidip de leclerc, noris vs 1. olunca üzülmüyorum ben sonuçta her zaman aynı adam 1. olması renksizleştirir olayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın