• 71
    bir zamanlar orta sahada taylan antalyalı, emre kılınç, etebo, belhanda gibi oyuncularla oynarken de bazı galatasaray taraftarlarınca sırf tarihin en kötü yönetimini savunabilmek adına kabul edilmeyen durumdur. o yüzden çok da şaşırmamak lazım. aynı şey belhanda'nın kovulup şampiyonluğun satılmasından sonra da basit kelime oyunları kullanarak sürdürüldü mesela.

    2021-22 sezonu için trabzonspor, beşiktaş ve fenerbahçe'ye oranla bal gibi de geçerlidir. aksini düşünene saygı duyuyorum fakat benim için ne muslera'nın, ne mohamed'in, ne de morutan'ın mevcut halleri potansiyel dışında herhangi bir tanımlamada ligin en-lerine girebilir. buna rağmen avrupa grubunda lider olan, ligde fenerbahçe ve beşiktaş'ın puan farkıyla önünde olan, fakat beklentilerin çok üstünde puan toplayan trabzonspor'un 9 puan arkasında kalan bir tablodadır. trabzon'un sami yen'e geleceğini düşünürsek 6 puan olarak hesaplanabilir. ligde daha alınacak olan 84 puan var.

    harcanılan 30 milyon euro mevcut oyuncuların şu anki halleri için değil, potansiyelleri için harcanmıştır. türlü mecralarda ve özellikle de youtube yayınlarında "30 milyon harcayıp karagümrük'ü yenemiyoruz, 30 milyon harcayıp karagümrük'ten kötü kadro kurmuşuz" algısı yapanlar da bunu gayet net bilmektedir. tek sıkıntı işlerine gelmemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın