• 32
    2021 yılı itibariyle neredeyse bütün elit sporcularda gelişmiş vücutlar görmeye alıştığımız için artık doğru sayılabilecek önermedir. oyunun teknik yönü çok önemlidir; mental yönü çok önemlidir; zeka çok önemlidir; ama artık kas kütlesi, yağ oranı, uzun boy ve dayanıklılık gibi faktörler biraz daha önemli hale geldi. futbol bir çok yönün mükemmele yakın yapılması gereken oldukça zorlu bir alana dönüştü.

    bizim 21 sene önce ufak yapılı ve zeki oyuncularımız vardı. bu oyuncuları bitmek bilmeyen dayanıklılıkla birleştirdiğimiz için büyük başarılar elde ettik. bazıları dünyayı değiştirdi bile diyebilir zira dönemin en prestijli liginin en prestijli 2 takımına oyuncular ve teknik direktör ihraç ettik. liverpool ve manchester city'e oyuncular ve teknik direktör gönderdiğimizi düşünmek gibi bir şey bu.

    bayern münih'e giden her oyuncunun gelişimini görüyoruz. bizim de oyuncularımıza teknik ve mental katkımızın yanında fiziksel katkılarda da bulunmalıyız. gelecek 10 yılda başarının fizik gücün, zeka ile birleşesinden geçeceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın