resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12640
    burak elmas yönetimi resmi olarak galatasaray'ı yönetmeye başladığı zamanlarda boşta olan oyuncuydu ve bu yönetim gelir gelmez ilk iş olarak fatih terim'in idmana çıkmasını sağladı. yani fatih terim resmen galatasaray'ın başında ve transfer hareketlerini sürdürürken hiç bir kulübü olmayan biri oyuncuydu belhanda. eğer hoca isteseydi yine sözleşme uzatırdı. yani o son dönemde oynasaydı takımdan ayrılmazdı düşüncesi tamamen yalan ve yanlış.

    kendi egolarını kulübün önüne koyan kişiler tarafından kulübün geleceği düşünülmeden verilen karar ile kadro dışı bırakılan ve bu kararla galatasaray futbol takımına zarar verilen eksi oyuncumuz.

    bu yazdıklarımın belhanda'nın oyunculuğuyla alakası yoktur. mesela marcao da 2021-2022 sezonu başında hatalı işler yapmıştır. şimdi o oyuncunun bütün alacaklarını verip yollasaydık çok mu iyi olacaktı?

    ayrıca bir de şu konu var, eğer kendisiyle alakalı ek bir tazminat çıkarsa eski yönetimin cebinden ödemesi gerekir. sonuçta teknik ekibin onayı olmadan bir oyuncuyla sözleşme fesh etmek o sorumluluğu almak demektir. zaten şampiyonluğa mal oldular, bir de buradan kulüp zarar görmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın