• 735
    remzi sanver'in yaptığı "beşiktaş'ın haklı galibiyeti" açıklamasını remzi sanver üzerinden değil, yönetim üzerinden okumak lazım. remzi sanver yönetimin basın sözcüsü ve söylediği tüm cümleler burak elmas yönetiminin cümleleridir. fatih terim de 31 ekim 2021 galatasaray gaziantep fk maçı sonu basın toplantısında bunu ima etti.

    dün a spor'da erman toroğlu 2 kulüp başkanının kendisini aradığını söyledi. söylediğine göre bu başkanlardan biri olan süleyman hurma, kendisine kulüpler birliği'nde uzlaşılan bazı kararlardan bahsetmiş. "sürekli hakem hataları oluyor, ama önce suçu kendimizde arayalım. bundan sonra hiçbirimiz çıkıp hakem konuşmayalım. teknik direktörler de kendi işine baksın. bu kirli yapılanmayı da daha sonra temizleyelim." diye uzlaşmış kulüp başkanları.

    eğer gerçekten böyle bir karar alındıysa yönetimimiz buna riayet etmek adına böyle bir açıklamayı özellikle yapmış olabilir. zaten burak elmas yönetiminin bu harekette öncü olduğunu bilinen bir şey. rekabeti sahaya indirmek adına yaptıkları açıklamalarda samimi olduklarına inanıyorum. ancak en hafif tabir ile kurnaz, arkadan iş çeviren* beşiktaş camiası dün yaptığı twitter paylaşımı ile sözünden dönüyor. ortalığı yine yangın yerine çeviriyor.

    bahsedilen uzlaşmayı bir kenara bırakalım veya gerçekleşmediğini farz edelim. ben yine de yönetimin tavrıyla gurur duyuyorum. galatasaray benim için asaleti, vakarı temsil eder. karşında ağzından tükürükler saçarak saça sola saldıranın ne kadar zavallı olduğunun farkında olmaktır galatasaraylılık. ben bu tavrı ne olursa olsun devam ettirdikleri sürece arkalarındayım. yarın lig sonuna doğru tersi bir tavır gösterilirse bugünün pek bir anlamı yok çünkü. fakat kararlılıklarına güveniyorum. bu tavrı değiştirmeyecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın