• 108
    3 yıllık planlama türk insanın futbola bakışında çok uzun bir sabır süresi ancak sıfırdan başlanan üç yıllık bir gelecek planlamasında gerçekçi olmakta fayda var. en makul düzeyde beklentim üçüncü sezonda lig şampiyonluğudur.

    1.sezon takımın belli bir iskeleti oluşturulmalı, lig içinde en makul hedef avrupa kupaları ve oynanan oyunun geleceğe dair olumlu sinyaller vermesi yeterli olacaktır.
    2.sezon takımın bir önceki sezon sıfırdan oluşturulan bir takım olduğu için eksik kalan noktalara bir kaç takviye yapılıp şampiyonluk yarışında olunması ve avrupa'da dirençli bir takım imajı olmalı.
    3.sezon ise önceki iki sezondan genç oyuncuların gelişimi birbirlerini daha iyi tanır hale gelmesi gibi etkenlerin sonunda ligde şampiyonluk ana hedef olmalı. ayrıca avrupa'da herhangi bir kupada son 8'de yapılırsa planlama başarılı olmanın ötesine geçmiştir.

    eğer ajax, shaktar, benfica gibi takımlar gibi olmak istiyorsak taraftara sabırlı olunması gibi bir görev düşüyor. üç yıllık planlamanın başında kulübe winner karakteri taşımış fatih terim var. fatih terim öncesi ezeli rakibimiz şampiyonluklarda gerisindeydik ve bugün ülkenin tartışmasız en başarılı kulübüyüz. şuanda güzel bir hayalimiz var ve bunun peşinden de gidilmeye çalışılıyor; gerçekleşir veya gerçekleşmez. gerçekleşirse efsane olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın