• 105
    öncesi olmayan planlamadır.

    dolayısıyla ajax'ın 2019 yılından beri olan duruşu ile kıyaslanamaz, neden mi?

    açın benim oyunum isimli kitabı okuyun, cruyff orada nelerden bahsetmiş kavrayın zaten şu anki durumun bundan 10 sene önceden beri planlandığını görürsünüz.

    türkiye'nin en büyük hatası hep başarının her alanda kısa vadede geleceği düşüncesi olmuştur, bu yüzdendirki hep inşaatçılar ve türevleri iyi yerlere gelmiştir ancak yatırım yapmak demek sonucu bir süreç sonunda almak demektir, dünden bugüne olacak iş değil.

    galatasaray'ın 3 yıllık yapılanması gelecek yapılanmaların bir başlangıcıdır ve başarısında sabrın yeri önemli olacaktır, gençleri toplayıp yarın ortalığı kasıp kavuramayız ama sürdürülebilir bir yapı haline getirirsek işte o zaman gidenleriyle kalanlarıyla standart tutturabilmiş bir yapı elde edebiliriz.

    öyle 20 maç sonunda ajax kıyaslaması falan yapılıyorsa balık baştan kokmuş demektir.

    graham potter üniversitedeki görevini bırakıp 2011de 4. ligdeki östersunds'un başına geçtiğinde sıradan görülen bu adım 6 sene sonra onları emirates'te arsenal'e karşı zafere taşımıştır; devamında da üniversiteden sahaya inen bu adam dünyanın en büyük liginin en potansiyelli hocalarından birisi olmuştur.

    misal 2001'de dönüp galatasaray'ın 5 sene önceki haliyle kıyaslanıp yapılanma böyle olur dense yine saçma olurdu çünkü o takımın temelini de 1980lerde derwall'in gelmesi oluşturmuştur, devamında inişler olsa da galatasaray genel olarak yükselmiş 2001'de dünyanın en başarılı takımı sayılacak seviyeye gelmiştir.

    200-300 milyon euronuz olsa ya da ülkenizde kur her gün rekor kırmasa daha olmuş potansiyellerle daha hızlı yükselebilirsiniz belki ancak konjonktür ona da müsaade etmiyor, düne kadar son bonservisli transferimiz emre akbaba idi, 2 senede 15 kiralık oyuncuyla ilerlemeye çalıştık, ilk kez elimiz güçlendi ve yapılanma adı altında bir şeyler deniyoruz, biraz sabır en azından 20 maç sonra hemen homurdanmaya başlamayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın