• 28772
    25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçında hakem diye sahada dolanan birinin müsade etmesiyle dayak yiyen takımdır. dirsekleri, ayak basmaları, topa müdahale altında verilmeyen faulleri sayamadım. buna karşılık kendilerini her fırsatta yere bırakan karaktersiz bir takımla mücadele ettiler. umut meraş’ın morutan’a yaptığı faulle karışık topa müdahalelerin hiç birine faul verilmedi. nelsson ceza sahasında batsuayi’den yumruk yedi var’dan müdahale gelmedi. üstüne marcao’nun yediği sarı ve gülümsemesi maçın özetiydi. larin karaktersizinin ceza alanında defalarca kendini atmasına, hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı tek kart çıkmadı. necip’in futbolcularımızı dövdüğü pozisyonları söylemiyorum bile.

    avrupa’dan bir hakem olsaydı bjk dünkü maçı sabaha kadar kazanamazdı. her şeyin bir sonu vardır. bjk’nin sonunun çok kötü olacağını düşünüyorum.

    takım dün çok iyi mücadele etti. maç berabere de bitebilirdi, olmadı sağlık olsun. eksikler var. taylan bu formuyla ilk onbire giremez. devre arasında gedson transfer edilirse inanılmaz bir canavara dönüşebiliriz. sol beke yine boey tarzı bir transfer şart.

    dünkü mağlubiyete rağmen takım umut veriyor. dünyanın sonu değil. bu takımın tavanı çok yüksek o yüzden sene sonu hem ligde hem uefa’da çok değişik süprizler yapabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın