• 219
    sabri'nin takıma dönmesinden midir, sakatların iyileşmesinden midir ya da eksiklerin kapanmasından mıdır? bilinmez, galatasaray'ın son zamanların en iyi ve hırslı performansını sergileyerek kazandığı maç.

    leo iyidi, golde yapacak bir şeyi yoktu. giderek daha iyi oluyor her maçla, izlerken insanı germiyor artık.

    defans neill'la toparlanmış, doğru düzgün toplarla atağa çıkılabiliyor. henüz popescu kadar olmasa da neill, takıma faydalı olacağını kanıtlıyor. ilk geldiği maçlara göre, uyum sorununu aşmış ve çok iyi işler yapmaya başladı.

    sabri'min dönmesi, takım için çok iyi oldu, özellikle de keita için. ikisi de çılgın attı maçta, uzun zamandır koşmadıkları gibi koştular, çocuklar gibi şendiler.**** zaten son zamanların en iyi performansını sergiledi keita, attığı gol de jeneriklikti; yeni futbolculara izlettirilesi, öğretilesiydi.

    dos santos ve arda, ikisi de genç, ikisi de yetenekli, ikisi de aslan. arda zaten son haftalarda gol ve asistleriyle, takıma çok destek oluyordu. atletico maçındaki agresifliğini saymazsak, çok iyi gidiyor kaptanlığında. zaten istatistikleri de bunu gösteriyor. dos santos'un performansı, özlenen, umut edilen, beklenen performansına yakındı. geldiğinden beri destek veren galatasaraylıları üzmedi, takıma alıştı ve elinden geldiğinin en iyisini yapmaya başladı. böyle devam eder umarım, insanları öyle heveslendirdi ki, beklentileri daha da yükseltti.

    jo, forvet hattına ilaç gibi geldi. sakatlıktan sonrası için, gayet iyidi. genç, dinamik, defans yoran forvet ve forvet hattının yokluğundan sonra, gözlere bayram gibi geldi. geldiği günden beri çalışıyor, takıma çabuk alıştı ve görevlerini yerine getirmek için çalışıyor. açıkçası, beklediğimden çok daha iyi ve istekli.

    özellikle de dos santos ve jo, kariyerlerinin kötü dönemlerinde geldiği için ve daha önce az forma şansı bulduğu için, daha çok sorun yaşar, diye düşünmüştüm. ama beklediğimden daha iyi gidiyorlar, nazar değmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın