• 28765
    takımda çok fazla sorun var. kadro planlaması, takım içi dengeler kötü, duran toplarda etkili değiliz, set hücumumuz çok kötü, kontra atak yapamıyoruz ama iyi kapanabiliyoruz(son bjk maçında kötü olsak da...)

    hocanın takım üstünde çok bir etkisi yok galiba. bu sezon gördüğüm üzere, kerem ve halil daha uygun arkadaşları olmasına rağmen birbirlerine veriyorlar. oğulcan ve taylan bir benzerini yaptı bu sezon. dün babel sol açıkta aldığı topu sağ beke kadar getirip van aanholt'a verdi... penaltı tartışmaları ve malum kavga ayrı bir olay. yani arkadaşlar futbol takımı mı sirk mi belli değil. bir teknik direktör yokmuş gibi hareket ediliyor. çok ilginç.

    duran top konusu var. geçen sezon 1 golle şampiyonluk kaçırdık ve rakiplerimiz bizden 15-20'şer daha fazla duran top golü atmıştı. özellikle bu olayın üstüne çok mu zor şu takıma bir duran top antrenörü getirmek? aklı başında biri böyle yapar. biz duran top kazanınca rakiplere güven geliyor artık. taç antrenörü vb. yine aynı şekilde. chelsea ve liverpool gibi takımlar yapıyor biz de yapalım bir zahmet. bu kulübün ve hocanın hem bağlantıları hem de parası var. isterse en iyisini bulur, 10 tane farioli bulur getirir.

    hocaya o kadar istifa et dedik etmedi. görünüşe göre de gitmeyecek yapacak bir şey yok artık. en azından "gs defans yapmaz yaptırır" diye tutturmuyor. bu takıntıdan kurtulmuş. kontra atak sorununu çözebilirsek avrupa'da bu sayede ilerleyebiliriz. unutmayın sadece 2 gol atabildik ve 1 tanesi büyük şans eseriydi. hep böyle gitmez.
    kısacası çok sorun var. hoca istediği takımı kurdu ama bizden küçük takımlara karşı çok zorlanıyoruz ve henüz güzel futbol oynayabilmiş değiliz. bizden güçlü takımlara karşı ise doğru futbolu oynamaya "çalışıyoruz"
App Store'dan indirin Google Play'den alın