• 28754
    yazılacak çok şey var, üşenmesem eski yazdıklarımı buraya bırakırdım. yanılmadığımı görmek hem üzüyor hem de sevindiriyor. demek ki aklımın, gözümün gördüğünü doğru yorumlayabiliyorum. fakat yönetimler ve teknik ekip yıllardır bunu göremiyor mu? sanmıyorum, komik olurdu.

    tekrar üzerinden özet olarak geçecek olursam;

    - gençlik aşısı yüksek doz yapıldı, bir çok deneyimi ilk kez yaşayacak oyuncularla doldu.
    - tecrübe ve kaliteli isim eksikliği göz ardı edildi. futbolu hobi olarak oynayan ciddiyetsiz iki isim arda ve babel'e güvenildi sanırım. bir de feghouli var, etkisiz eleman zaten.
    - 6 numara gibi omurganın önemli noktalarından birine gelişime açık bir oyuncu tercih edildi. fakat bu pozisyonda sabır edilecek değil tam anlamıyla oturacak isim lazımdı. kötü bir strateji hatasıydı.
    - her genç gelecek vaadedip sana muhteşem para kazandıracak değil. tutmazsa para kaybetmezsin ama maç ve zaman kaybedersin.
    - pva konusunda ben de yanıldım. gerçekten verimsiz.
    - onyekuru gitti yerine kimse gelmedi. barış ve babel'e güvenildi. yine stratejik bir hata.
    - tam bir forvetimiz olmalı. fenerbahçe' nin yaptığı forvet hatalarının aynısını yapıyoruz. başarılı olduğumuz yıllarda tam bir forvet ile oynadık hep. bu kadar basit bir analiz, basit bir sonuç. diagne mi? mostafa mı? halil mi? hangisi tam net bir forvet? ki halil' i diğer ikisinden ayrı değerlendirmek lazım.
    - duran top gibi bir silahı kullanamıyoruz ve duran top savunmasında da bir o kadar kötüyüz. yıllardır bunu çözemiyoruz.
    - herhangi bir seti, geçişi yıllardır oturtamadık. oyun planımız bu diyebileceğimiz, standart bir performans verdiğimiz taktik anlayışımız yok, olmadı.
    - bu sezon 10. hafta itibariyle 15 gol atıp 14 gol yedik. puan cetvelinde 18 ve 19. sıradaki takımların yediği gol sayısı ile aynı.
    - bu takımın bu sene kalesi (-de artık) sorunlu, defansı sorunlu, orta alanı sorunlu, hücumu sorunlu. parça parça bile oturmuş bir noktası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın